lørdag, februar 7

På legevakta!


Har kommet hjem etter en tur på legevakta med lillesnupp.
Vi satt å slappet av, og jentene hadde lagt seg. Plutselig hører vi det hylet, og da har snuppa bitt lillesøsteren sin i armen så det ble hull i huden. Jeg ringte rett ned på sykehuset hvor vi reiser ved skader, og fikk beskjed om å komme med henne med en gang.
Storesøster var verdens mest fortvila tror jeg, for hun mente vel ikke at det skulle bli slik. Tror lillesnupp hadde ertet henne veldig, og desverre så reagerte hun slik...har aldri bitt før som jeg har sett.
Siden papsen er på festmiddag, så ble størstesnuppa med meg for det er ikke hyggelig å kjøre alene ute i det kaoset nå. Kjæresten hennes ble igjen for å passe på og trøste en fortvilet storesøster:-)
Det hotellet sambo er på er nabo med sykehuset, så han kom løpene hesblesende for å passe på snuppa si:-) Jeg måtte nemlig ringe for å høre hvilken bil jeg burde ta i dette kaoset:-)
Vi kom da inn til legen, vasket såret og hun måtte ta en 7-dagers antibiotikakur desverre...hennes første.
Barn tar ikke stivkrampesprøyte hvis de har fulgt vaksinasjonsprogrammet, men det måtte vi voksne ha gjort i dette tilfellet.
Nå ligger begge jentene å sover søtt
YYYYYYYYY

11 kommentarer:

Wenche sa...

Dette går nok bra,en blir jo så oppskaket når slikt skjer. God bedring til lillesnuppa.Sov godt alle sammen. Klem fra Bestus og Wenche.

Anonym sa...

Huff da.....stakkars både snuppa og lillesnupp. Er ikke så greit å tenke klart når man blir erta av lillesøster og da gjør man jo gjerne ting litt uten å tenke seg om. Skjønner godt hun ble fortvilet etterpå.
Og lillesnuppa hadde vel neppe trodd at ertingen hennes skulle ende med tur på legevakta.

Men det gikk jo bra til slutt da :)

Klem :)

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Nej huff da!! Tycker synd om dom båda jag da....

Tänker det går bra ;D

Jag blåser en lång i dumma anonyma kommentarer,
men jag godtar inte riktigt fula saker som kom i den sista alltså!! Så illa var inte det jag skrev att jag skall bli sjikanerad Hilde. Då må andre tänka sig om alltså.

Men nok om det...

Stor klem

Fru Fjeldhammer sa...

Uff da... håper det går bra med både lillesnupp og storesnupp!
Grattis med morsdag i dag..
klem

Evami sa...

Huffa! Stakkars lille snupp,men kan tenke meg at storesnupp var fortvilt over det hun hadde gjort.

Kan tenke meg at det er ei storesøster som passer på lillesøstra si idag:) Uhell skjer over alt.

Ha en flott Morsdag:) Klem Eva

Living White sa...

Huff, det hørtes ikke bra ut. Men da tar dem nok lærdom at dem må gi seg mens leken er god. Regner med de er gode venner i dag:) Håper det hele gikk bra og at såret gror kjapt.

idawulff.com sa...

Tusen hjertlig takk for godt tips! Har allerede mailet Polhem, så håper på det beste :) Ha en fin søndag, og ikke minst morsdag!

gammeltante sa...

stakkars lita

Anonym sa...

Oi da, stakkar småsnuppene. Både den som ble skadet og hun som satt igjen og sikkert ikke hadde ment det så ille. Ble nok en grusom lærepenge for henne.
Håper du har hatt en fin morsdag i dag, fortsatt god kveld.

Anonym sa...

Oi da, stakkar småsnuppene. Både den som ble skadet og hun som satt igjen og sikkert ikke hadde ment det så ille. Ble nok en grusom lærepenge for henne.
Håper du har hatt en fin morsdag i dag, fortsatt god kveld.

Anne sa...

Hei min venn;) Har endelig kommet meg inn på bloggsidene igjen. Har lest blogger i hele kveld, deilig avslapning for kvelden:)
Småfolka dine har vel blitt gode venner igjen! Litt kamper skal til vet du. Fy fillern for et snøkaos, hvordan gikk det med peter i går? Håper han kom seg vel avgårde. Klem.