tirsdag, juni 9

Kakebaking

I kveld har jeg laget en bløtkake til i morgen...
Først sukkerbunn; her bruker jeg bakepapir oppover sidene for å få den litt høyere.

Har vært på fabrikkutsalget til Pals og kjøpt meg ekstra hvit marsipan. Denne klumpen har jeg farget rosa med Wilton-farge.

Skal lage pynt til kaka

Dette skal bli en stor sløyfe som skal bygges opp av disse delene. De små sløyfene skal sitte på sidene av kaka.Sløyfene i nærbilde:-)
Har delt sukkerbunnen i 3, dynket litt og hatt på bringebærsyltetøy. Så visper jeg krem og blander med samme syltetøy til bringebærkrem. Liker den syrlige smaken til bringebær i bløtkake, og liker enkelt fyll.

Så har jeg laget Vanilla Icing som jeg kler kaka med.


Tilslutt kler jeg hele kaka med hvit marsipan. Har ikke smoother enda, har bestilt meg, og da vil jeg få kantene helt glatte og skarpere kant:-)
Resultatet med pynt på får dere se i morgen:-)

7 kommentarer:

Evami sa...

Spennede,holder på å bake selv,men ikke noe så fancy som det her nei:) Men prøver et par nye sorter,så det skal bli spennede å få respons på dem!

Anonym sa...

Herregud Hilde, så flink du er til baking også;)) Tove

Hilde sa...

Takk Tove! Du svarte ja på invitasjonen ikke sant?

Evami sa...

Gratulerer med 40 års dagen:) Stor dag,og siden vi har bursdag på samme dag,så har jeg 1 år igjen til den dagen. Bare 20- 19 idag:) Ha en fin dag,og min kjære sier at man ikke merker forskjell:) Klem Eva

Frk Fischer sa...

Gratulerer så mye med dagen!!!
Det blir flott kake og ser jeg...wow ikke noe småtteri heller...super fint tenker jeg den blir!!! Vel ha en fin dag!! :0)

Marthe sa...

Hurra for deg! Gratulerer så mye med dagen, den kaka ser ut til å bli supergod, og innmari fin ;)

Lena sa...

Grattis Hilde på din stora dag, nu är du mitt i livet så ta det lugnt och bara njut av ditt liv med dina fina flickor och man.
Hoppas din dag går i solens tecken.
Grattis grattis
Önskar sessans mamma i Sverige