søndag, juni 7

Dagen derpå

Utdrikkningslaget i går ble både vellykket og morsomt. Ser på bildet jeg la inn i går at det er like greit Moods-gutta ikke fikk besøk av oss:-)
Utpå kvelden beveget vi oss bort til Herbern, før festen naturlig tok slutt for den vordende brud begynte å bli sliten:-) Men sover hun skjønnhetssøvnen sin fordet, neida; Fikk takk-for-i-går-mld kl 0730, og klokken 10 ringte jeg...da var hun allerede på dragracestevne. Hva gjør man ikke for kjærligheten sier jeg bare:-)
Her er huset stille&rolig når småjentene ikke er hjemme....gleder meg til de kommer hjem utpå dagen.
Karoline er ute å jogger, og hun skal på jobb etterpå. Kjæresten hennes ligger nede, og han ser jeg vel ikke snurten av før klokka er langt over 15 vil jeg tro...ungdommen altså:-)
Så siden det er stille og rolig her, skal jeg bruke tiden til å planlegge mer av bursdagsfesten vår.
Bildet her er av Karoline da hun feiret 16-årsdagen sin for fire år siden. Vi var på Antiparos i Hellas, og var som vanlig en helt haug med folk. Hun har feiret bursdagen sin på Antiparos hvert år siden hun var 7 år, med unntak av det året hun var med tante til Disney i Paris:-)
Ha en flott søndag!!

1 kommentar:

Tonje sa...

Noen må jo holde Norge i gang ;-)
Må innrømme at jeg var veldig sliten og sov litt i bussen vår på Gardermoen. Men går ikke glipp av årets første sekunder med Drag Race nei.....