onsdag, juni 10

Da rundet jeg 40 gitt...

Jeg ser jeg allerede har fått flere gratulasjoner her, så da må jeg vel lage et innlegg:-) Det er vel Evami som avslørte det, siden vi har bursdag på samme dag:-)
Jadda, i dag er jeg altså 40 år.
Jeg skjønner jo at det tross alt er bedre å VÆRE 40 enn å IKKE bli det....men sliter litt med å se lyspunktene enda:-)

Jeg har jo grudd meg veldig til å bli 40, like mye som jeg grudde meg til å bli 30, men når 7. klassingene på skolen påstår de trodde jeg var 29 så går det bra hehe:-)
Vi skal jo ha fest neste helg, så hadde ikke tenkt så mye på dagen i dag. Men jeg ble jo vekket på sengen i dag av denne pakken fra mann&barn:


Jeg har ønsket meg penger av mamma og pappa osv, for jeg vil kjøpe meg et kamera. Men når jeg pakker opp denne så har jammen meg den snille kjæresten min kjøpt et kamera til meg...jiipii!!
Jeg vet han har konferert med Sessan som har det samme kameraet:-) Ser nå også at hun har laget et bursdagsinnlegg til meg på bloggen sin, så kommer det bursdagshilsner ja....takk snuppa!!!!
I tillegg har han bestilt bord til oss på Fratelli i kveld, så det gleder jeg meg til!!
Takk Stian for at du står på hendene for oss jentene her i huset!
Det blir jo litt tid til ettertanke på en slik dag også, og da er det jo barna mine og kjæresten min som betyr mest for meg jeg tenker på.
Tenk så heldig jeg er som har verdens fineste og mest (snus)forsnuftige Karoline, jeg har verdens søteste Julie som også er fornuftigheten selv, og den flotteste Amanda som står på sine meninger til hun blir blå:-) Og så har jeg en kjæreste som ikke vet hva godt han kan gjøre for oss....
Takk alle sammen for hilsener, jeg skal nyte dagen på tross av at jeg ikke er thirty-something lenger!!

9 kommentarer:

♡rosaengler♡ sa...

♔ HIPP HIPP HURRA ♔
og gratulerer masse med dagen i dag.. den startet jo strålende..
Gleder meg til å se den kaken når den er ferdig ☼

Klem

Britt Heidi sa...

Hipp hurra! Gratulerer så mye med dagen!

Angelica E sa...

Massor med grattishälsningar från Mallorca! Hoppas att du får en härlig dag med de dina och massor med bubbel och tårta söta du!


Kramar

Angelica

☆ SessanochPrinsessan ☆ sa...

Kos dig massa bursdags gaven snuppa, den kommer du ha massa glädje av ;D & Hoppas dagen din blir underbar, med massa mys med stora & små!!

& kakan.... OMG säger jag bara

God klem till dig

Wojtan sa...

Hej Hilde

Kiakr in från Sessan och önskar dig ett STORT GRATTIS på födelsedagen!
Jag tycker alltid att man läser i tidningar att alla mår så himla gott när de är över 40 år så jag ser fram emot att bli det!
Hoppas du får en fin dag!

Kram Åsa

Line sa...

Hei Hilde!
Gratulerer så mye med 40 års dagen, håper du får en kjempekoselig dag. Lenge siden vi har sett hverandre nå, men jeg sniker litt i bloggen din av og til da... Kos deg masse, og det er jo ingen sak å bli 40 når man ser mye yngre ut (holder med 7. klassingene jeg)
Stor klem fra Line (augustmamma)

Evami sa...

Tihi,jeg så det bare inne hos Sessan:)
SÅ snill mannen din er:) Bare gled deg,for Nikon-D40(er det ikke det Sessan har?) er bare et så bra kamera:) Du kommer til å elske det:)
Og så koselig du skriver omfamilien din,for de er jo en gave de også:)

JEg fikk penger til I-phonejeg.Men greier ikke helt å bestemme meg om jeg skal kjøpe nå,eller vente til den nye kommer! FOrtsatt en fin dag,og så lekkert armbånd du fikk til venninna di:) KLem Eva

Anonym sa...

Hei Hilde;) Gratulerer så mye med DAGEN i dag,kose deg masse;) Gleder meg til neste helg!!! Tove

Elisabeth Antonette sa...

Gratulerer med dagen! Kos deg og nyt oppmerksomheten!

Klem fra antonette :o)