søndag, april 5

Super søndag

Det er søndag og været ute er topp!!

Stian har holdt på å fjerne snø i 2 hele dager snart nå, så det er fint å være ute. Jeg kom hjem fra tur utpå dagen i går, og da hadde de vært ute siden morningen...og vi gikk ikke inn før rett før 1800. Så all maten ble spist ute:-)

Jeg var egentlig bedt på (jente)-vinkveld i går også, men innså min begrensning og ble hjemme for å se på "Pretty woman" sammen med Stian:-)

Dere lurer kanskje hvorfor jeg flyr på så mye som bare er med damer og ikke par, men noen skal jo være hjemme for å passe unger også hehe:-) Men, vi er jo ute på ting sammen også da....Heldigvis har vi Karoline som kan være hjemme hvis vi skal noe en kveld, så det er jo lettvint for oss.

I dag var det grått til morningen, men det lettet utover dagen. Vi er ute, og det ble ostehorn til lunch som jeg har bakt. Lurer på om jeg skal bake noen for å ha med på påskeferie også, det er jo kjekk mat når man er ute...

Julie og jeg var en tur på Plantasjen i sted, men de hadde ikke det jeg skulle ha...

Karoline går her å lengter etter kjæresten sin som har vært i England siden tirsdag, så her blir det vel lykke når han kommer hjem om et par timer:-)

Nå skal jeg ut til gjengen ute som måker snø, vasker bil og spyler det de kommer over:-)

3 kommentarer:

☆ SessanochPrinsessan ☆ sa...

Snälla du, din älskade kan bara skickas rett hit när han är färdig med snör rydding hos er ;D

Låter som ni haft jätte kos i helgen kära.

Puss

Mormora sa...

Fine horn!!!
Du veit jo at jeg ikke er noen baker. Har ikke bakt på fleeeere år. Men på Bents bursdag skulle jeg overraske med duften fra halvfabrikata-brownies. Det er såååå lenge siden jeg har bakt at alle preferanser som skulle få varselklokker til å ringe er gått i dvale. Jeg skulle raska på og jeg fant ikke lesebrillene og tømte dermed 1 1/2 L vann i tørrvarene istedet for 1 1/2 dl. Det ble overaskelse det - sjokoladesuppe.

Jeg har foresten tenkt flere ganger at en jobb som har med baking å gjøre kunne også vært et alternativ for deg uti jobbejungelen.

Jeg skal på Kino senere idag. Slumdog Millionaire sammen med Edna. Bent blir hjemme sammen med datamaskina si.Ha en fin søndag resten av dagen!

Anonym sa...

Hei Hildemor;)) Så rart du ikke orker 2 dager med vin da....blei vel ikke SÅ mye på fredag...eller??Nei, det holder kanskje.... Kos videre i påsken...Tove