onsdag, april 1

Dagens aprilspøk!

Som jeg har blogget om tidligere i dag, så måtte bare lure 4.-klassen min skikkelig, og med litt ideer fra Anne og Anka kokte jeg sammen en fin spøk syns jeg.
I går kveld skrev jeg dette brevet, klikk på det hvis du ikke ser teksten:
DA jeg kom på skolen i dag gikk jeg igjennom dagen i dag som vanlig, og sa vi skulle ha et par tester i 2. time men det skulle jeg fortelle mer om da. Jeg sa også i forbifarten av jeg desverre ikke hadde funnet på noen spøk til de, de var så gira i går på at jeg måtte:-)
I 2. time så sa jeg at jeg hadde fått dette brevet fra rektor og at det viste seg at resultatene var veldig dårlig på dette klasse trinnet(her var bristen på historien, for denne klassen og skolen ligger nemlig langt OVER landsgjennomsnittet på nasjonale prøver og div...så de tvilte sterkt:-)
Det var et par som prøvde seg med at det var spøk, men jeg var veldig alvorlig og kjørte på historien min.
Så de tok testene og jeg kikket raskt over de etterpå og de gjorde det faktisk veldig mye bedre på de enn de hadde gjort når de faktisk hadde de!
Anyway, dagen gikk den og de begynte å stresse med at de skulle på jo påskeferie og kunne ikke komme til uka. Jeg sa de måtte slutte å mase om det, og la foreldrene ta seg av det...så da stoppet snakket-)
Da det var igjen 10 min sa jeg at vi kunne ta hangman, og for de som ikke vet hva det er så er det en ordlek hvor man skal gjette på et ord ved å foreslå bokstaver.
Og løsningsordet var selvfølgelig APRILSNARR!!
Dere skulle sett hvor lange de ble i maska, og jeg fikk meg en god latter:-)
Klassen har hatt klassefest i kveld i et lokale, og jeg var oppom en tur for å hilse på....og de foreldrene som var der fortalte at ungene hadde blitt skikkelig lurt:-)
Så fornøyd med den spøken:-)

12 kommentarer:

Anonym sa...

*ler* Kult!

Anonym sa...

Oj, det var mye skrivefeil på det brevet med tanke på at du er norsklærer...
Men spøken var morsom da!

Anette {foreldremanualen} sa...

Veldig bra spøk! :-D

Evami sa...

kan tenke meg at de ble lange i maska da dette brevet kom ja:) Og så kult å ha løsningen i Hangman.
Og så ble de lurt:) tihi.....

☆ SessanochPrinsessan ☆ sa...

Den tyckte jag var knall bra!!! Me like

& du skjerp norsken din da *ha ha ha ha*

Pussigull

Hilde sa...

Anonym;
Ja, den var jaggu morsom;-) Mulig bygningsoppsetningen kunne vært anderledes, men er det noe jeg ikke har så er det skrivefeil:-) Og brevet var skrevet for å lure 10-åringer, så det funket til det:-)

Min gode venninne Sessan trøster meg med at når bloggen din er stor nok, kommer de anonyme kommentarene på lasset hehe:-)

Anne sa...

Kjære Hilde:)
Så utrolig bra, kan nesten ikke skjønne at du klarte og gjennomføre den. Du er så flink, jeg ler og ler...

Og jeg er skikkelig missunnelig(skrivefeil?) på at du får innlegg fra anonyme:)
Hilde, du er toppen, jeg så ingen skrivefeil jeg:)

Enig med Bente om at Jeanette så ut som meg i stampen vår, thi hi, epler detter ikke langt fra stammen.

Ha en super natt:) klem klem

Anonym sa...

Hei Hilde;)) Så kult gjort...du er flink du...;)) Tove

Anonym sa...

Fant ingen feil jeg heller, i skrivinga di...;)) Tove

Mormora sa...

Artig at du var heldig med spøken din. Jeg hadde aldri tørt det der. Ungene kommer til å huske den resten av livet sitt.
Det er vel ikke noe poeng i å ikke få noe som helst kritiske innslag (selv om jeg ikke fant påståtte skrivefeil) Litt opposisjon og motsatt måte å se ting på spriter vel opp både livet og bloggen det. Evig enighet og sukkerspinn blir litt emment og statisk i lengden.

Petite sa...

he he, så utrolig morsomt. Artig med slike skikkelige spøker:) Ja den speil kommoden har fått en veldig stolt eier:) God helg til dere:)

Living White sa...

Kongebra!!!