lørdag, april 18

Feil potetgull faktisk

Det er sikkert ikke noen big deal egentlig, men det ER ikke noe særlig med salt&pepper potetgull, når du VIL ha salt....er jeg sær her eller!!??

Altså, nå er det ikke sikkert at jeg i det hele tatt burde spist potetgull...det får så være:-) Men historien er ihvertfall som følger;

Jeg, snill mor(her er datteren på 19 uenig da) kjører henne på fest hos Martine(venninne av Karoline, og kollega av meg skolen hehe...og legg igjen kommentar neste gang Martine, det klarer du vettu:-) og så langt alt bra. Men så spør jeg henne om hun kan være så snill å stikke innom butikken for meg for å kjøpe dette hersens potetgullet da....jeg ser nemlig ut som et lykketroll på hodet i dag så stod over å møte kjekke naboer og div på butikken:-)

Så satte jeg igang med instruksjonene da; jeg skal IKKE ha med pepper, IKKE med alt slags annen jalla som løk, ost og gud vet hva. Jeg er en enkel sjel som liker potetgull med salt og vanlig melkesjokolade jeg...ikke noe dill&dall. Jada, det var greit og hun strener inn...så forøvrig ut som en fotomodell, så angrer at jeg ikke tok bilde av henne.

Og hva kommer hun ut med??!! Joda, den posen dere ser over her! Det var jo faktisk akkurat den varianten jeg hadde sagt omtrent 5 ganger det at jeg IKKE skulle ha...sukk. Siden jeg fortsatt så ut som et lykketroll på hodet, og hun syns det var pinlig nok å kjøpe potetgull om hun ikke måtte bytte det i tillegg, så slang jeg det bare bak i bilen snill som jeg er og kjørte henne på fest. Brukte de 3 minuttene det tok å kjøre på å spørre henne hvordan og hvor hun misforstod ...og hun svarte med at jeg var psyko slik hun pleier å gjøre når jeg hisser meg litt for mye opp:-)

Min kjære syns det hele var litt drøyt å ta av så for da jeg kom hjem for å fortelle det, og at jeg hang meg opp i det...og det tror jeg datteren syns også:-) Da sparte jeg meg for litt potetgull i kveld da, og som nevnt over så er vel ikke det en dummeste avgjørelsen hehe:-)

I kveld skulle vi vært i 40-årslag hos mannen til Anne , men siden jeg fortsatt har bihulebetennelse så orker jeg ikke rett og slett. Men må si det frister når jeg tenker på det gitt; masse god vin, en festrøyk eller ti som er min store last og glede og bading i jacuzzi utpå natta...det hadde vært topp om formen hadde vært topp også.

Men istede blir det sofaen med Stian, jeg skal lese slutten på "jenta som lekte med ilden" Stieg Larsson....kjempespennende. Og jeg har den siste boka også, så slipper å gå tom for lesestoff med det første:-)

Ha en super lørdagskveld alle sammen, og jeg blir veldig glad for kommetarer...spesiellt nå som jeg hører om så mange kjente som bare leser men ikke kommenterer!

7 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

seriøst Hilde... jeg hadde blitt sur jeg og! Og mannen min er over tredve, men han kunne fort gjort det samme som datteren din!!

kos deg..
klem

Anonym sa...

He, he......vet du hva???? Jeg blir faktisk også litt gretten når jeg ikke får det potetgullet som jeg liker, og jeg liker heller ikke potetgull med salt og pepper. Strengt talt så trenger vel ikke jeg heller å spise noe potetgull, men det er jo så utrolig godt :)
Men det beste er nå micro popcorn med smørsmak......ikke det mest sunne man kan spise.....men det er også veldig godt :)

Ha en flott kveld med boka di....den er veldig spennende...og den neste er enda mer spennende :) Gled deg :)

Klem :)

Mormora sa...

Jeg veit jo alt om det der med å bli skuffet når jeg får noe annet enn hva magen og munnen begjærer - og hva jeg har bestilt.

Men det er noe ganske merkelig med menneskehjerner. De har en tendens til å ikke oppfatte negasjoner sånn i farta. Så hvis du feks sier at du kan kjøpe ei vaskebøtte til meg i vilkensomhelst farge, men ikke kjøp ei blå bøtte, så kan du være ganske sikker på at den som skal utføre oppdraget husker "ei blå bøtte". Sånn er det med hjerner bare.

Dessuten er ikke potetgull bra for noesomhelst vet du, så der ble du redda fra en haug usunne kalorier

Frk Fischer sa...

Huff ikke greit...Ser for meg scenen i bilen...og ander dette blir meg og min datter om noen år...ha ha..God bredring til deg da...ikke i super form om dagen selv..mmm mulig infulensa..grrr Kos deg med gubben og bok!! Klem

ida sa...

Sitter her midt på natta og får bare ikke lagt meg. Da var jo dette litt morsom underholdning.
Uff det skal ikke være lett! Jeg måtte le når jeg leste innlegget ditt. Mest fordi jeg kjenner meg igjen. Det er bare ikke dattera mi som misfortår men mannen.

Psyko du liksom... hi hi

♡rosaengler♡ sa...

nå fikk jeg ikke lyst på salt og pepper potetgull, nei da.. *knise*
Nei jeg hadde nok blitt en smule sur jeg også om jeg hadde vært deg. Du får ta på deg en hatt, lang frakk og snike deg inn på butikken selv neste gang hihi... Ellers god bedring og håper du blir frisk fort..

susan`s side sa...

Har man gledet seg til en viss type potetgull er det den typen som gjelder.
Har du forresten noen tips om hvor det er bra å bo på Fyn, skal dit i sommer men er ikke kjent og vet ikke hvor det fint hen.