tirsdag, april 14

Skolejente

I dag er det planleggingsdag i barnehagen, og jeg har vært hjemme med
jentene.

Jeg ble spurt før påske om jeg ikke kunne ha to timer på skolen i
dag, og ta med meg barna siden det var planleggingsdag. Tok derfor med
meg julie, for det holder med en av de;-)


Julie har gleda seg stort til å være med på skolen, og siden jeg har
verdens beste 4. klasse var det morro å kunne vise henne skolen.

Hun hadde pakket Bergans-sekken sin med pennal og abc-bok, og satt som
et tent lys i de to skoletimene;-)

Hun fortalte hva hun het, hva barnehagen hennes heter og svarte på 2+2
og 3+3 når jeg skrev det på tavla...så en flott skolejente blir hun
nok når den dagen kommer;-)

7 kommentarer:

lena sa...

Hei.Tusen Tusen takk for at du var innom bloggen min. Er innom din veeeldig ofte. 3nydelige jenter du har. Kjempefin blogg! Jeg har skjønnt at du også liker monochico. fantastisk butikk.Lotta og Jeanette er bare helt fantastiske de og. I dag er jeg tidlig oppe, må få ungene i orden før bhg og skole. skal bli godt m litt ro. :) Ha en fin dag! Klem fra Lena

Mormora sa...

Du verden, du verden. Hu ser jo ut som en nybakt førsteklassing der a sitter. Klart det er stas å få være med på skolen sammen med virkelige skoleunger. Det er ikke sikkert dette hadde blitt like stor suksess med lillebølla Amanda. Det var vel stas å vise fram frøkna og, tenker jeg.
Klem fra Mormora
PS: Så flink vi er til å lage pene unger i familien vår :o)

Anne sa...

Heisann jenta mi, WOW, som mormora sier, Julie er som en 1 klassing:) Som jeg sa til deg på tlf, thi hi, hun sitter med håret pent og helt rett på stolen, ingen problemer med å få den prinsessa til å sitte som et tent lys:)
Og du Hilde, jeg er helt enig om at vi burde jobbe sammen, vi er og blir dreamteam:) klem

susan`s side sa...

Hei Hilde!
Ang. marsvin. Det verste syns jeg er å klippe klørene. Ellers er det ikke noe pes. De lukter overhodet ikke, vi bruker sånn pellets som ikke skal lukte og det fungrer utmerket, tror kanskje det lukter mer med vanlig "møle". De kan godt være hjemme en helg alene, bare å fylle opp mat og drikke. Når vi var i Danmark nå kom svigermor innenom et par ganger og fylte på. Må koses litt med, men kan ikke si at Jacob er så flink til det, var veldig morsomt i førsten. Men Babe kan gjerne sitte på fanget til Jacob mens han f.eks ser på TV og sitter da helt stille mens Jacob grer han med en liten børste. Vi skifter i buret ca 1 gang i uka, de bæsjer en del. Nå er det snart 2uker siden vi skiftet og nå kjenner vi litt lukt. De spiser pellets og høy men blir veldig glad for div grønnsaker og frukt. Bare så spørre hvis du lurer på noe mer.

Lynetmor sa...

Hei, så fin blogg du har :-) Støvlene har jeg kjøpt på Skoringen. Ha en fin kveld :-)

susan`s side sa...

Nei har ikke angret på kjøpet av marsvin men det er heller ikke jeg som skifter i buret og passer på at han har mat, det er liksom Håkon sin jobb. Men helt ærlig så er det ikke så mye jobb altså, man må bare passe på mat, vann og skifting av kassa. Det verste er klo klippingen

Living White sa...

Artig å se hvor spent de er:)

Jakken er jeg kjempefornøyd med, har den på meg på jobb nå, passer bra i snøværet. Her laver det ned å er iskaldt ute. Nesten så jeg ikke tør besøke blogger i tilfelle jeg ser krokus og sol der!!