onsdag, desember 17

Nissejentene mine

I dag var det nissefest i barnehagen, og da måtte jo jentene ha nissekjoler. De spratt opp av senga, og morgenstellet gikk i en fei gitt. De fikk på seg kjolene, fikk rødt i kinnene og litt fregner og var klare for nissefest!

Her viser de fram dagens kalendergaver


Da jeg hentet de var snuppa på avdelingen til lillesnupp, for det var der hun gikk før..før hun gikk over til store-barn-avd.:-)
Hun savner avd sin litt, så ped.leder pleier å hente henne over noen ganger for de savner henne også sier de:-)
Nissefesten var vellykket og snuppa kunne fortelle av det var Vidar som jobber på avd hennes som var nissen, hun så nemlig det mørke skjegget hans under det hvite som nissen hadde...jaja, så mye for den illusjonen;-)

7 kommentarer:

Frk Fischer sa...

Hei! det var noen fine nisse jenter...her var nisse fest i bhg og..men nie lille mann skulle ikke ha på noe niss drakt nei...fikk holde men lua... ler når de har sååå egene meninger...

jeg også ar fått jule kort..det var så hyggelig!!!

Anne sa...

Åååå så søte jentene dine er..
Nå savner jeg småunger, ja du tror det kanskje ikke! Men, akkurat når det er lucia, nissefest, spente småfolk som venter på julenissen, det er show. Ikke så kult med en utspjåka tenåring som vil gå egne veier, både med hår og make up!
Jeg synes det var søtt med jeans og v genser jeg, og tilogmed perler i ørene, men det er UT det! Akkurat nå ihvertfall...Det er sort som gjeder. Å det er så trist, jeg vil ha lysegul og lyserosa, søte pasteller, sukk... Jeg håper på bedre tider. Ta vare på tiden når viljen til småprinsessene ligger i lomma di. For, plutselig har du to tenåringsjenter som vet best selv. Du husker jo hvordan vi var Hilde.... Men, vi, vi var jo helt supre og oppegående, bare spør din mor og min far:)

Evami sa...

Så søte nissejenter:) Helt bedårende:)
Har sendt avgårde to små nisser til nissefest i dag jeg:)
gjett om de gleda seg da,og igår sa ryktene at nissen var syk,men idag så hadde han sagt at han skulle komme alikavel.. Blir spennede å se om det er noen størstemann kjenner igjen da:)

Ha en fin dag:) Klem Eva

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Nudlingene♥♥

Blir helt på gråten över allt snuppa mi gått glipp av..... Vel vel, nästa jul....

Klem

mormora sa...

Så fine små nissejenter. Som jeg gleder meg til å se dem snart !!!!!!!!!!!

Du kan hilse Anne å si at det var ikke mye søtt ved dere to i den alderen uten at jeg går i dybden på den påstanden. Men så har dere blitt søtere med åra da 8-)

mormora sa...

Mormora igjen. bildene jeg importerer fra bloggen din blir så kornete. Det er bare to bilder som er fine og skarpe og det er der jentene har på seg vinger og bildet av pynten i kirka. Hva er dette tro?

Hilde sa...

De fleste av bildene er tatt med iPhone(mobilen min) så det kan være derfor kanskje at kvaliteten ikke er topp?
Alle de fra kirken tok Sessan med sitt kamera...