onsdag, desember 24

Julaften!

Sånn da er endelig dagen kommet, julaften!!
Mamma kom fra Trondheim på mandag, og på fredag kommer Bent...han jobber i helsesektoren, og jeg skjønner jo hvorfor jeg ikke gjør det nå i høytidene:-)
Stian jobber, de slår jo alle rekorder tror jeg i omsetning, men kommer hjem kl 1300.
Jentene våknet kl 0730, og jeg hørte Julie si til Amanda; Amanda, skal vi gå opp å se om det ligger pakker under juletreet...så hun har skjønt at pakkene kommer natt til julaften:-)
Så oppdaget de julestrømpene, og siden har det gått i hundre...de ble rett og slett høye på sukker:-) Så nå ligger de å slapper og sover av litt, Julie ligger i vår seng å ser på 3 nøtter til Askepott og har nok sovnet og Amanda ligger på rommet. Når de våkner er det tid for grøtspising:-)
Det har vært skikkelig koselig her i dag med julemorgen og Blåfjell på tv, spising av julestrømper, mamma har begynt på riskremen og hun har laget rød saus...måtte ut å kjøpe ny saft for den jeg hadde var ikke den riktige:-)
Så nå er ting på stell her, og jeg ønsker alle som titter innom en fredelig dag. Må slenge meg litt på det Anne sier i sin blog, dette er dagen for å tenke på at det er ikke alle som er sammen med familie og at dagen er ekstra tung for de som mangler noen. Jeg tar ting som en selvfølge siden jeg feirer med familien min, men det er ikke alle som gjør det nei.
Her er noen bilder fra julehuset. Jeg var jo litt opptatt en av litt mer rød jul i år, men det ble sølv og hvitt i år som tidligere ja...klarer liksom ikke noe annet tror jeg:-)


På kjøkkenbordet

Lysfatet på kjøkkenbordet


Fine julestrømpen fra Lisbeth Dahl

Slik hang de da jentene våknet, Donalds Julehefte i Amanda sin og Knoll og Tott i Julie sinJulestrømpen til snuppa, det var det Cosmopolitian som gjaldt:-)
Svibelen min
Kjøkkenbordet

Blånissene mine, og jeg er ingen fotograf som dere ser:-)


Julestake med kubbelys fra Georg Jensen og HadelandsenglerJuletrærne våre, Stian sitt grønne fra Italia, det blå fra Hadeland og det hvite fra Glassmagasinet


Juletreet, og her skulle jeg ønske jeg hadde bedre kamera...ser jo så mange flotte bilder som folk tar...bare sølv og hvitt på juletreet, som egentlig skulle være mer rødt i år..klarer det bare ikke:)Mer juletre
Litt nærbildeLysfat på stuebordet med Lene Bjerre-lys blaLitt mer Hadelandsengler og sølv juletrær som jeg har hatt i mange år som jeg liker så godtEnda et fat, diamanten min:-)


Kjøkkenbordet igjenHa en fin jul!!


5 kommentarer:

HildeS. sa...

Hei på deg.
Så morosamt at me nesten er like,hehe.
Likt namn, like mange barn og lik alder.
Det er ikkje verst:)
Kjekt at du kommenterte inne hjå meg, så fant eg deg pgså:)
Nå er julafta over og skuldrene er senka med fleire hakk.
Frukost/lunch er nettopp fortært, og ribba står og godgjer seg i omnen.
Nå er det mamma mia film som står på programmet her i heimen.
Ka ei fortsatt fin julehelg, og kos deg med dine store og små:)
Klem H.

Evami sa...

Så koselig dere har pynta:) OG så gøy når de begynner å skjønne litt av jula:) Hos oss hadde nissen levert pakkene i poser oppe i trappa:) En liten virvelvind som hadde åpna alle ellers:) Og nissen hadde vært med julestrømeper til alle mann:) så vi kosa oss på morraskvisten:) GOdt å ta det med ro og være sammen:) Og så deilig at mamma´n din er hos dere,det er så godt å være sammen familien sin:)

Ha ei fortsatt god jul:) Klem Eva

Anne sa...

Hei Hilde vennen, tusen takk for deiilig håndkrem. Håper dere koser dere. Har akkurat gått med Vg sammen med Jeanette. Skal se min favorittfilm nå, Så som i Himmelen, den går på NRK snart. 12.45 starter den. klem

Living White sa...

Husker ikke om jeg fikk svart deg før jul eller ei så her kommer ett lite livstegn i tilfelle jeg ikke gjorde det.
Så hyggelig at du fant bloggen min, å artig at du la merke til Gizmolinas venn:) Han var her på besøk før jul, savner han veldig! Tiden flyr i godt selskap, så jeg får håpe det ikke blir så lenge til neste gang han kommer:)

Living White sa...

Neida, skaden kommer ikke hit det var to rader bortfor meg så det går bra. Men det samme som skjedde der kan skje her. Jeg har alltid hatt innboforsikkring men en periode på 3 år hvor jeg hadde 10.000,- inn i mnd måtte jeg stoppe den, hadde ikke penger rett og slett. Vet ikke jeg, men jeg har ikke tenkt på det de siste årene, faktisk. Men jeg tror nok at jeg vil tenke på det heretter;)

Petter ja, en kjekk og trivelig fyr:)