torsdag, september 24

Mer bursdagsfeiring

I morgen er det ny runde med feiring av Julie med litt familie. Jeg har akkurat laget ferdig marsipankaken, og er ganske fornøyd:-) Det er sukkerbunn med bringebærkrem i et lag og valnøttkrem i det andre laget. Marsipanen er Pals sin ekstra hvite som jeg har farget rosa med Wilton sine farger.
Bildet har jeg kjøpt hos www.helti100.no etter tips inne hos jentene i Foreldremanualen som stadig lovpriser denne siden;-)
Den tok ganske lang tid å lage, mye pirkarbeid med de småblomstene rund kaken feks.
I tillegg har jeg laget en Oreo iskake og en Snickerskake i dag. Jeg lager ikke kaker så ofte, men syns det er morro når det er bursdager osv:-)
Dette er muffinsen Julie fikk på senga i går på bursdagen sin..hun husker at hun har fått det samme på sine tidligere bursdager også:-)

Så ble det pakker på senga, og her pakker hun opp et Pet Shop-hus hun har ønsket seg..


Her er muffinsene som ble laget til barnebursdagen..hadde de sammen med gele og sjokoladekake.


Syns det er greit å være ferdig med all kakebakingen nå, for det har blitt noen med to feiringer her og kake i barnehagen:-)
I tillegg har vi hatt nasjonale prøver på 5.trinn den siste tiden, og det har vært et himla stress...så deilig å være ferdig med det også:-)
På søndag reiser vi til Trysil på høstferie, blir borte en uke....deilig!!4 kommentarer:

Evami sa...

SÅ lekker kake HIlde:) Nå er svigermor i Usa og jeg håper at hu kjøper med litt fra WIlton ønskelista mi!

Wenche sa...

Fantastisk kake, kos dere og hils alle sammen. God tur til Trysil og nyt høstferien.

Frk Fischer sa...

mmmmmmm den Ariel kaken var bare så fin... men den jeg ble mest int i er..oreo iskake..digger oreo kaka nemlig så..viss du vil dele den med deg..sier jeg takk!!! Kos dere med bursdags feiring!!!

Toril (foreldremanualen) sa...

Superlekker kake! Og det høres ikke verst ut med Oreo og Snickers kaker heller :-)