mandag, september 7

Hipp, hipp, hurra for Anne som er 40 i dag!!!!

Verdens flotteste Anne er 40 år i dag, så 3x hurra for henne!!
Vi har vært bestiser siden vi var 13-14 år, og har virkelig gjort mye morro sammen:-) Vi kjenner godt hverandres familier, og det kjennes veldig fint å ha noen nær seg som man har så lang historie sammen med.
Siden du giftet deg i fjor, og jeg var din forlover, og jeg nå nettopp fylte 40...har det vært mye tenking i det siste på vårt vennskap...og jeg er veldig glad jeg har deg!
Anne og Karoline her foran fotoveggen på festen vår


Anne du er; superflott, morsom, festlig, midtpunkt uten tvil, veldig flink i jobben din..så flink at du blir syk, snill med folk rundt deg, skikkelig positiv og verdens beste venninne.

Du gjorde også min egen 40-års dag da du inviterte meg ut på lunch og ga meg det superfine armbåndet fra Dyrberg/Kern. Siden gikk dagen slag i slag med gaver og middag på kvelden..men det var så utrolig koselig å spise lunch med deg den dagen. Så som jeg sa til deg i går, så skulle jeg ønske at vi kunne gjort det samme i dag, men jeg er jo opptatt på skolen så hadde ikke mulighet.

Så derfor håper jeg vi får til en middag senere i uka:-)

Stor klem til deg fra meg!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi vil gjerne gratulere Anne med hennes store dag i dag, hipp hipp hurra til deg Anne.Mange gratulasjonsklemmer fra Wenche og Bjørn. Kongsberg.

Anne sa...

Kjære Hilde, min aller aller beste. Tusen millioner takk for så flotte ord om meg, det kom et par tårer. Vennskapet vårt er sterkt, det er helt sikkert. Det er så trygt. Og Hilde, heldigvis er vi i samme tiår igjen, følte nesten litt ubalanse, hehe:) Takk for at du er der vennen. Kjempeklem fra Anne som digger deg:)


Tusen takk Wenche og Bjørn:)

www.sessanochprinsessan.com☆ sa...

Grattis Till Anne!! En super duper dame, det kan jag skriva under på ;D

Klemmer