mandag, september 21

Karolines nye tenner

For dere som nettopp har vært tenåringer, eller har et eksemplar av arten hjemme, så vet dere jo veldig godt hvor mye som egentlig ikke stemmer med den kroppen man har fått utdelt. Nå er jo ikke Karoline tenåring lenger da, siden hun har fylt 20...men de nykkene henger ihvertfall igjen enda:-)
Så derfor har tennene vært et evindelig tema her hjemme...puh! De skulle gjerne vært bleket, de skulle vært fylt igjen foran(hun har troppet opp hos et par tannleger som bare ler når de venter seg Kurt Nilsen look alike som hun har forklart på telefonen og får denne berta som har et mellomrom som ikke syns) og det meste er galt med de.
Stakkars Wenche som er gift med pappa og jobber som tannlegesekretær, har jo i perioder fått tlf av Karoline annenhver dag der hun lurer på om ditt&datt ang tennene:-)
Men nå har hun ihvertfall tatt steget ut og testet tannbleking.
Det er www.nyttsmil.com som har sponset henne med et startkit, og hun gikk på med stor iver!
Under ser dere tennene før blekingen, for meg ser de ikke akkurat så veldig misfarget ut...men ifølge Karoline var de gule:-)


Hun var veldig fornøyd med opplegget, det var enkelt å bruke og hun gjorde det en del ganger.Her ser dere tennene etter en 8-10 ganger med bleking. Hun syns ikke det ble store forskjellen, men jeg tror med et nogenlunde hvitt utgangspunkt vil det jo ikke bli store forskjellen:-)
Så hun var ikke helt fornøyd med resultatet, men var superfornøyd med at det var så lett å gjøre det hjemme selv.
For de som har lyst til å feks se andre som har gjort det, kan jo se på Nytt smil sine sider og bli inspirert:-)

1 kommentar:

Marthe sa...

Hehe, så ikke forskjellen jeg altså...men så enge hun ble fornøyd var jo det det viktigste ;)