fredag, januar 9

Høst/Vinter-kolleksjonen 2009 Bergans

Jeg har sett Vinter 2009-katalogen til Bergans og jeg må bare si jeg gleder meg
YYYYYYYYYYYYY

Stian har vært på innkjøp denne uka, og rapporterte om fine farger neste år. Har katalogen, men det er nok enda finere live.

Han sa ihvertfall at jentene skal ha rosa dunjakker som han hadde kjøpt inn, og er det noen der ute som kommer til å stå på ski i hel dundress i gull:-) Anne trener ihvertfall som en gal når for å komme seg inn i den hehe:-)


Denne kjøpte jeg meg i fjor


Denne har Karoline


Denne har jeg lurt litt på


Ønsket meg dunjakke til jul, men gikk for denne istedefor:Fikk denne dunparkaen til jul fra min kjære, kjempevarm&deiligYYYYYY
Gleder meg til vårnyhetene kommer i butikkene, men måtte legge inn et lite innlegg om neste års vinter:-)
Ha en fin fredagskveld alle sammen, det skal jeg ha!


9 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh heldige dere som får se kolleksjonen så tidlig. Sukk.
Jeg digger Bergans, kjempefine plagg med kult utseende og god kvalitet. Og i dag så jeg at de hadde vindbukser/overtrekksbukser fra Bergans, helt ned i fire år. MMM.

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Jag vill ha en sån vit/rosa som du har, kommer den nå igen trur du?

Pussigull

Frk Fischer sa...

I love Berghans....alle i fam har vær sin her....og er sååå fornøyd...så kult at du får se vinter 2009 alt da....gulldress ikke for meg takk, men sikkert kult for de mer vågale....jeg etterlyser softshell jakker til 3/4 åringer...hadde i rosa og brun og blå og grå i fjor...og i år må vi ha nye , men finner ikke noen steder....kan du spørre mannen hvor??? Da får vi andre vente til vuntern da... :0)

Anonym sa...

WAW ser väldigt fräscka ut! Är det ungefär som Svenska Fjällräven måntro?

Kram Satu & Cassie

Hilde sa...

Satu: Der sambo jobber har de både Fjällräven og Bergans, men vil tro de dyreste jakkene til Fjällräven ligger over Bergans sine...men fine jakker ja!

Janne Karin sa...

Hei! Siden du forteller at du har sett vinterkatalogen så klarer jeg ikke dy meg å spørre om de får noen jakker i fine mørke lillatoner??? Jeg har nemmelig forelsket meg helt fullstendig i Sirdal Jakken i lilla som nå er gått ut.... Jeg bodde i Asia i fjord så fikk da ikke med meg denne fantastiske jakken. Jeg har funnet et nettsted i Tyskland som selger denne jakken i lilla men 1000 kr dyrere. Derfor frir jeg nå til deg om du kan sladre litt om det komemr noe lignende?

Anonym sa...

Hei hei! Hvis du fortsatt ikke har funnet Sirdal jakken i lilla, så finner du den bl.a. på amfibi.no... Kjempefin jakke, som jeg skal kjøpe meg selv:-)

Anonym sa...

I want not approve on it. I think polite post. Particularly the designation attracted me to study the unscathed story.

Anonym sa...

Good brief and this post helped me alot in my college assignement. Gratefulness you on your information.