fredag, januar 30

Endelig fredag

Jepp, endelig er det fredag og helg!
Vi er så bortskjemte at vi har en super dame som vasker huset vårt, og jeg skal love det er verdt hver krone når man kommer inn døra og det lukter rent, rent, rent.

Så nå dufter det deilig lavendel her fra Durance, og jeg elsker den lukten. Fikk duftlys med samme lukt fra eldstesnuppa til jul(pluss en kjempefin dingeldangelpynt fra Lene Bjerre)

I dag hentet jeg 3 barn i barnehagen, fordi ei venninne av Julie fortalte meg etter avlevering av henne at hun skulle bli med oss hjem:-) Og det var jo koselig, så da var det bare å avtale med mammaen hennes da:-)

På fredager pleier vi 3 voksne i huset å spise etter at de to minste er lagt, og vi er så utrolig A4 at det er Taco nesten hver fredag:-) Det er skikkelig deilig å kunne sitte ned å spise middag helt i ro og fred en dag i uka, så det fortsetter vi meg ihvertfall enn sålenge.

I morgen skal Stian klippe seg, og han tar vel med seg lillesnupp....så kan jeg kose meg her med de to andre jentene mine.

På kvelden skal vi ut å spise på den lokale resturanten her sammen med barselgruppa til Julie, så vi blir 4 familier...koselig!
Så har vi damene bestemt at når barna begynner å gå lei, så skal de og pappaene gå hjem og så kan vi mammaene trekke inn i baren..hihi:-)

Så det er planer for helgen så langt.

Hva skal dere i helgen??

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så deilige helgeplaner da Hilde.
Og vi gjør det samme som dere, både fredag og lørdag spiser de store når den minste er i seng. I fred og ro. SÅ deilig å få spise skikkelig varm mat, slippe og fly til og fra +++
A4 ja. Her er det hjemmelaget pizza hver eneste lørdagskveld, og det har det vært i mange år. Usj. Men fy så godt, og ungene får jo helt spader hvis jeg foreslår noe annet. De SKAL og MÅ ha pizza, det er jo lørdag.
Kos dere masse i morgen. Skikkelig perfekte kveldsplaner, jeg likte spesielt siste del av planene.

Tove sa...

God helg Hilde, og kos dere masse;)

Mormora sa...

Strålende med den nye restauranten. Størstesnuppa og jeg var jo der som eneste gjester 1ste juledag. Pent ,trivelig og god mat. Må si den høyner standaren og aktivitets-tilbudet i nabolaget deres. Ha det hyggelig alle sammen :o)
Jeg er alene i helga og skal på loppis på lørdag, ellers syr jeg vel og kanskje går jeg tur hvis været er fint. B er på Lillehammer for å gå på ski.
God helg

Hilde sa...

Takk for det Tove, og det er så koselig å se kommentar fra deg!