onsdag, januar 14

Barnebursdag

Da ble det endelig barnebursdag for Amanda etter flere dager med feber!
Siden det bare var Sessan som tok bilder, må jeg vente til hun sender de over til meg før jeg får lagt ut bilder fra selskapet:-)


I morgen skal hun feire bursdagen sin i barnehagen med kake og krone, så hun har jo holdt på siden søndag med feiring:-)
Denne kaken har jeg akkurat fått ferdig, og den skal hun ha med seg i barnehagen. Hun ønsket seg lik som den Julie hadde på sin bursdag, så da ble det det;)
Dette er den 3. av denne typen jeg lager, og jeg har jo brukt akkurat de samme fargene som de to forrige...så da liker jeg vel rosa og hvitt da-;)
Nattinatt alle sammen!

11 kommentarer:

Living White sa...

Aiaiaiiiii så fin kake. De barbiekakene er bare flotte. Kanskje det er en slik Caroline skal få da hun har bursdag i februar???

Ja han journalisten har nok miksa og triksa litt og pynta på alt jeg sa gitt...hadde han skrevet ned hele samtalen tror jeg det hadde blitt en pinlig sak for avisa gitt:)

♥LiNda♥ sa...

wooow!!
For en kake!!
*imponert*
Håper dere hadde et fint selskap!

Angelica E sa...

Jättefin! Jag måste själv baka en kaka till mina flickor som fyller år i början av februari, men det får nog bli en "vanlig" jordgubbstårta - är inte lika duktig på att baka :)

Evami sa...

Så nydelig kake:) Du er mega flink til å bake du.. Jeg får jo lyst til å ha ei jente jeg å bake slike nydelige kaker til:) Men jeg baker traktor kaker jeg:)

SÅ koselig å ha med kake i bhg da,hos oss er det slutt på alt som heter kaker i bhg på bursdagene. De får velge varm mat, og så koser de seg med det:) SUnt skal det være vettu!

Blir rart til Amanda å ikke ferie bursdag imorra da:)

Koselig å se alle 3ungene dine sammen:) Klem Eva

SuperJanne sa...

Hei Hilde
Takk for fine ord! selvsakt husker jeg deg, dere alle sammen. Ja det er en tøff tid. jeg pørver så godt jeg kan. tusen takk igjen for det du skrev, det betyr mye i denne stund å høre sånt.

Mvh janne

Mormora sa...

Jeg har lest at rosa er en viktig farge i småjenters følelsesmessige utvikling, Seriøst. Rosa refererer til hjertet, kjærlighet, vennlighet og nærhet og barnlig naivitet. Det sies at jenter som ikke fikk omgi seg med rosa da de var barn, vil ta det igjen som voksen. Og du da, stakkar, som var småjente tidlig på 70-tallet da rosa var bannlyst hos alle bevisste mødre.Du vokste opp i og med sterke farger - spesielt brunt og orange og rødt og litt lilla. All adferd har sin naturlige forklaring ser det ut ti. Forøvrig fin kake og heldige småjenter.

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Litt keen??? jag har nästan sovit dåligt i natt!! *lol*

Prinsessan fortalte om barbie kakan i bhg & personalen såg så happy ut ;D

Mailar bilderna NÅ

Pussigull

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Du har två tunga mailer på ingång ;D

Njut kvällen

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Ja läser dom min blogg tar jag av mig hatten alltså *Fniss*

Njut kvällen, det gör jag... Argentinska Sonador gör susen, min favvo ;)

Puss

Hilde sa...

Mamma; Ja ikke sant, en eller gang må man ta det igjen....og rosa er fint!!! Tenk meg da i brunt og orange...jaja:-)

intelligence sa...

vuitton handbags
louis vuitton
hermes
hermes kelly bag
hermes bags