mandag, desember 14

Nissevenn på jobben

Vi har trukket en nissevenn her på jobben, så dette lå på pulten min da jeg kom fra lunch:-) Det har også vært telys påtent om morningen, sjokoladenisse og annet som har ligget på pulten min..veldig koselig ja:-) Jeg har fått noen jenter i 5. til å synge en sang i dag til min nissevenn:-)

Vet dere hva, jeg har virkelig aldri fått så mange kompliment og hyggelige ord jeg tror jeg som etter at jeg begynte å jobbe her på skolen. Alle de voksne her er veldig opptatt av forebygging til mobbing, og antydninger til slikt blir kjapt ryddet opp i. Så det fokuseres veldig på hvordan vi er mot hverandre osv....og det innebærer jo også at barna er vant til å si fine ord til hverandre.

Ihvertfall så hadde jeg en 4. klasse i sted. Da jeg kom inn bryter en av gutta ut: Hilde, så veldig fin du var på håret i dag...jeg blir jo veldig glad og sier tusen takk:-) Jeg har ofte hestehale på jobb..praktisk ikke sant:-) I dag hadde jeg det ned og hadde brukt glattetang litt på morningen også. Så lurer en av de andre gutta på om jeg ikke kan ha håret slik når jeg skal ha de i morgen også for det var så veldig pent...det er ikke veldig rart av man blir glad i disse barna eller??;-) Sliter ihvertfall ikke med å ha blitt 40 etter alle de forslagene til alderen min barna kommer med...de er nemlig veldig opptatt av alder på de voksne og spør alle som en:-)

Så det stemmer det ordtaket som sier at det er fra barn man får sannheten har jeg hørt hehe:-)

6 kommentarer:

Anne sa...

Så koselig med nissevenn, men kan du forklare meg litt hvordan dere organiserer det, hørtes ut som en god ide som jeg gjerne vil kopiere til min arbeidsplass.

Og du har nok helt rett i at det er av barn du hører sannheten:) Kjære Hilde du er forresten alltid fin da, både på håret og klær. Du ser smart ut og ER smart. Takk for at du er min venn:) god klem

Hilde sa...

Og dere skjønner jo at det ikke er problem med noe når man har venner som Anne...som kommer med så fine ord til meg:-) Jeg kan si akkurat det samme om Anne, hun både ser smart ut og er smart:-)

Evami sa...

Så koselig å ha en nissevenn:) Og blir jo imponert over gutta i 4de klassen jeg! Godt at de er oppmerksomme og gir en komplimenter:)

susan`s side sa...

Så koselig å få slike kommentarer fra dine elever.
Ser på innlegget mitt at det kan misforstås litt, kjendisene var ikke fadder for det barnet jeg var fadder for men for et annet barn som ble døpt den dagen

Mormora sa...

Skjønner ikke helt det der med nissevenn, jeg. Men samme det bare det er hyggelig.

Jeg savner bilde av Lucia-Julie og hun minste lysbæreren

Hilde sa...

Anne og mamma;
En av lærerne organiserer og sørger for at hver lærer trekker en lapp med et navn på...og den får denne som nissevenn. Det går da ut på at man gjør hyggelige ting for sin nissevenn, legger en liten sjokoladenisse på plassen osv.