lørdag, november 7

Da var konkurransen over

Og Karoline vant desverre ikke bilen, men tusen takk til alle dere som har stemt på henne!!

I fare for å virke som en dårlig taper, er det et par ting som var litt irriterende og uprofft av Toyota i denne konkurransen syns jeg.

Da vinneren ble kåret på P4 kunne hun fortelle at moren hennes hadde gått fra person til person i hele Trondheim kommune(altså de kommuneansatte:-) fikk vi inntrykk av og drevet valgkampanje. Googlet også, og ser at både Verdalingene og en avis i Levanger har skrevet om saken med link til stemming, og damen selv som oppfordrer alle til å stemme med alle de muligheter de har. Det er klart det å drive en valgkampanje som dette i lokalsamfunnet hvor legene skal bruke bilen som bakvaktbil på sykehuset, er litt enklere enn for en enkeltperson å reklamere for seg selv:-) "Alle" der oppe stemte vel for å skaffe seg denne bilen til legene sine vil jeg tro.

Så syns det hele ble litt David mot Goliat i forhold til de 7 andre finalistene som drev kampanje for seg selv bare og stod på lik linje, og ikke hadde en "god sak" de kunne gå til media med. Karoline var litt småirritert i går, og sendte avgårde et par mailer til Toyota og skrev bla at hva med om et lokalt politikammer som trengte en bil til utrykkning....skulle Toyota sponse de også da?

Jeg unner for all del sykehuset en bil hvis de trenger det, men her syns jeg Toyota og P4 holdt de andre finalistene for narr så lenge de lot de tro at de kunne være med i konkurransen...for i ettertid ser vi at den aldri var reell.

Nok klaging, men det hadde vært mye bedre om hvem som helst av de andre 7 finalistene som prøvde å få folk til å stemme på seg hadde vunnet den:-)

I dag har det vært en rolig dag, som ble avsluttet med hjemmelaget Pizza og Skal vi danse på tv.

Jeg sendte inn farsdagshilsen til Stian til Romerikes Blad, men den kom ikke i avisen i dag(ikke søndagsavis)!! Jeg vet hvor mye slikt betyr for Stian, så jeg er litt lei meg for at det ikke kom med...og det tror jeg han er også, selv om han sier det ikke gjør noe:-)

Bildet over her er et jeg tok av Julie i barnehagen, hun klatrer og henger i trær som en apekatt:-)

Nå nattinatt!

4 kommentarer:

susan`s side sa...

Det var synd at hun ikke vant. Ja det er Jacob som har veldig små bein, de fleste på hans alder er over 30 i sko.

rosaengler ❥ sa...

oj det var litt av en kampanje hun som vant hadde wow- det blir jo en smule dumt ja. Hadde håper Karoline vant jeg, stemte selvfølgelig på henne.

Så rart at det ikke kom i avisen i dag, er vel flere som har sendt inn??

Ha en fin farsdag i dag. klem

Mormora sa...

Er så enig i det med at konkurransen egentlig ikke var reell.Føler meg en smule snytt jeg og her jeg har mobilisert etter beste evne. Jeg liker at Karoline gjør noe med det hun blir sinna for. Mye større kraft i det enn i det å synes synd på seg selv.

Trodde i farta at bildet var av Karoline da hun var lita.

Anette {foreldremanualen} sa...

Det hørtes ganske urettferdig ut ja!