søndag, mai 24

Sommeridyll

Da har vi vært nok en helg her på campingvogna utenfor Larvik. Stian reiste ned på onsdag med Amanda, og jeg reiste ned på torsdag med Julie og kusina. Jeg var ute med jobb på onsdag, så måtte drøye en dag:-)
Vi har hatt en super helg her nede. På fredag tok vi båten fra Sandefjord til Strømstad, svingte innom Nordby for litt kyllingfilet og bacon, og reiste på besøk hos Sessan&co som har campingvogn utenfor Halden....kjempefint der og koselig å se de! REiste derfra til Moss hvor vi tok båt over til Horten. Var tilbake sent, og rasket med oss en pizza i Larvik på vei hjem:-)
Super dag både i går og i dag, jentene har storkoset seg!
Skulle reise sent i dag for å unngå kø, og da klokka nærmet seg 20 og vi skulle dra fikk jeg plutselig veldig lyst til å være igjen en dag siden jeg ikke skal jobbe i morgen...solen skinner jo enda og klokka er halv ti!
Så da ble jeg igjen med Amanda, Julie ville være med pappa hjem og til senga si sa hun, og vi skal ta dagen her nede i morgen...mulig vi skal fixe litt blomster osv.
Slik så det ut nede på stranda 2 min å gå for en halvtime siden...flott!(jada Stian, Amanda sov men jeg løp ned og opp igjen:-)
Fint ikke sant?

Bilde av forteltet i det jeg gikk inn. Vi hadde kjøpt nye gardiner da vi reiste ned nå, og det ble kjempefint med helhvite gardiner:-)


Litt rart å være her alene, men har folk rundt meg overalt så det går nok bra:-)


4 kommentarer:

susan`s side sa...

Så fint dere har det der, kan tenke meg dere koser dere ja.

Anonym sa...

Oooo, der var det jo helt nydelig Hilde. Skjønner godt at du blir til i morgen, vi venter til da med hjemreise vi og. Og det er meldt knallvær i morgen også.
Kos deg masse med snuppa di. Ha en fortsatt fin kveld.

☆ SessanochPrinsessan ☆ sa...

Är du hemma darling? Ringde dig hundra gånger i går kväll men då var det upptaget ;D

Miljoners kramar

Anne sa...

Hei hei vennen:) Synes du var tøff som overnattet alene så tidlig i campinglivet. Jeg har fortsatt litt småangst for det, ikke fordi jeg er redd eller noe, men mer fordi Per Erik har sine ritualer og ansvarsområder på camping som jeg plutselig må ordne selv, når jeg er der alene. Det har jo gått fint hver gang, men alikevel, synes du var tøff. Gleder meg til og komme ned og se nye gardiner, kan tenke meg det gjør seg veldig. Du har jammen meg kommet langt med campingen alleredet etter så kort tid. Dere har alt på "stell". Er imponert!! Jeg som har campet i så mange år er ikke i nærheten av hva dere har fått ordnet:) Ble inspirert av det fine du har i forteltet ditt. Men samtidig så VIL jeg ha større fortelt, les bredere. Det gjør så utrolig mye den ekstra bredden. Og i ogmed at vi har arvet alt vi har i forteltet så blir det ikke helt det samme. Men før jeg kjøper noen ting til forteltet så må jeg ha større fortelt har jeg bestemt meg for, så da får vi se da vøtt:) klem klem