lørdag, mai 30

Krabbefiske

Småjentene her er ivrige krabbefiskere, og vi må ned for litt fisking flere ganger om dagen:-) Trer på agn på krabbesnøret, veiver med hoven nedi vannet og håper på krabbefangst....like spennede hver gang ser det ut som:-)

Jeg tror nesten de må meldes på klatrekurs når vi kommer hjem, for de elsker å løpe og klatre her ute på svabergene...jo vanskeligere det er å komme seg opp og ned jo bedre ser det ut som og de har skikkelig god kroppsbeherskelse begge to:-)

Klokka er nå 20.30 og det er godt over 20 grader enda her nede ved stranda..kjenner sola varmer på huden.

Dagen i dag har vært super, det har vært skikkelig sommervarmt. Det er mange som har badet i dag, og vurderer selv å gjøre det i morgen...tror det er en 15 grader i vannet...brr:-)

Vi er her nede alle 5 denne helgen, og storkoser oss. Syns det er veldig koselig at Karoline vil være med hit, og koser seg her.

I går planter vi en liten tuhja-hekk, og det ble kjempefint:-)

Ha en strålende lørdagskveld, det skal jeg!

2 kommentarer:

lena sa...

Hei for et nydelig bilde av prinsessa. Krabbefiske er gøy... :) det liker jeg godt også. Ser ut at dere koser dere fælt. Det gjør vi og ,nydelig og varmt vær. Kos dere masse resten av pinsa... Klem fra Lena

Fru Fjeldhammer sa...

så herlig med krabbefiske, det er gode minner det!
iphonen er et mysterie, bruker hundre år på sms.. skjønner ikke hvordan jeg blogger med den?? jeg klarer å lese blogger men ikke å legge inn innlegg...

kos dere videre!
klem