fredag, mars 6

JanThomas, TV2-filming og paparazzi-Hilde

I dag tok jeg meg en fridag og hadde frisørtime hos søte Tina som jobber hos JanThomas
Jeg måtte ha med meg Amanda som var hjemme fra barnehagen i går og dermed hadde lyst på en dag til hjemme og plukket opp Karoline som sluttet tidlig på skolen, for hun skulle gå litt i Bogstadveien.
Da vi kom fram så sov Amanda, så jeg tok henne med meg inn i vogna og hun sov i 2 strake timer i salongen:-) Meningen var at Karoline skulle ta henne med seg, men sålenge hun sov kunne hun like godt stå der inne å sove.

Jeg har vært i salongen 3 ganger tror jeg, og her skal jeg love dere det skjer mye hver eneste gang:-)
Etter å ha sittet i stolen en halvtime og med halve hodet full av foliestriper, sier JanThomas at han har noe han må si; TV2 skal filme til en ny serie og kommer for å filme i salongen. De skal bare sveipe over kundene, og hvis noen absolutt ikke vil ha ansiktet sitt på tv måtte de si ifra. Jeg satt ved vinduet og tittet strategist ut når kameraet var der for å si det sånn:-)
Her er det filming på gang og sjefen sjøl viser fram stedet sitt..

Uten å overdrive faktisk har Pia Haraldsen vært der hver gang jeg har vært der, så det skal tydeligvis en del dolling og fjonging til:-) I dag var det hårvask og føhning på henne:-)Linda Johansen(Lek-Linda) var der for å farge og klippe hår, hun ble fixet i VIP-rommet...der har visst ikke jeg vært:-)Her sitter Amanda og får stelt håret sitt, og Pia sitter der med ryggen til og havnet ikke på noe VIP-rom hun heller:-)
Så som dere ser har jeg lekt litt paparazzi i dag, knipset litt her og knipset litt der:-)
Nå er det endelig freddan; Tacoen er spist og Nytt på Nytt er unnagjort..så A4-livet er på stell:-)
Kunne egentlig tenkt meg et glass vin eller 3, men jeg er for gammel til å begynne på planlegge slikt så sent på kvelden...så det blir vel sofaen her hjemme tenker jeg. Eller hva sier du Anne, har du noen bedre forslag!?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Herlig. Flink paparazzi synes jeg du har vært.
Og så minnet du meg på at jeg snart bør komme meg en tur til frisøren, usj jeg er så sløv.
Kos deg i sofaen. Fortsatt fin fredagskveld.
Og ja, fant en del kule joggesko fra viking, men innrømmer at jeg blir litt misunnelig på dere som har jenter. Jenteskoene er jo ti ganger finere enn gutteskoene, eller er det bare jeg som synes det fordi jeg ikke får kjøpt råsa kanskje..
Uansett så blir det litt støvler og sko bestilt herfra også. Må høre med veninna mi om vi snart kan bestille.

Living White sa...

Hehe, ser ut som du hadde en interessant tur til frisøren i dag:) Artig at du tok noen bilder, gøy å se.

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Gud som jag hade älskat att vara kund där ;D

Vad var priset sa du??? *knegg*

Klem

Evami sa...

En opplevelsesrik frisørtime skjønner jeg:) Og den som kunne gått til frisøren hver gang man skulle vasket og fønet håret sitt!!!

Ha en toppers lørdag:) Klem Eva

Anette sa...

Ha ha, morsomt med paparazzi bilder! Eller var det mammarazzi?

;-)

Ha en flott helg!

Anne sa...

Hei Jenta mi:) Du er deg selv lik, du stikker deg ikke frem med plasthetta på hodet du, det ville nå jeg gjort da vet du, tv 2.. Hiiihaaa, jeg hadde reist meg opp litt fort når de kom inn døra, sørget for at koppen med te datt ned og sølte nedover hele meg og litt på Pia Haraldsen. Lek Linda, jøsses, kanskje hun driver i den bransjen ennå, ettersom hun har eget VIP rom, vel det er greit at folk er libarale nå, men vet ikke om hun har så mye gryn om dagen, mulig tjenester blir betalt med andre metoder, hvem vet... Ha en deilig lørdag Hilde snuppa, men i kveld må vi ut synes jeg, i hvertfall må vi kjøre på med litt vin... Jeg skal bare se ferdig litt opptak fra Get boksen:)Se innlegget mitt... og vaske og rydde huset, også... er jeg klar.
klem :)