lørdag, mars 7

I love ebay og hjemmespa

I dag er Amanda med pappa til Lillestrøm, for han skal klippe seg. Så skulle de kjøpe en bursdagsgave, pysj til Amanda og spise på kafè...så de koser seg nok sikkert:-)
Julie og jeg ruslet bort på butikken, kjøpte litt rundstykker og kakao siden det er lørdag. Var litt vill også og kjøpte noe sånn sugerør-greie som gjør at melka får jordbærsmak(finnes i sjokolade også). Er jo ganske striks når det gjelder mat, yoghurt, frokostblandinger og annet dill med sukker til jentene...men noen ganger føler jeg for å være greie-mamma jeg også:-)
Da vi kom hjem lå det hentelapp i postkassa, og jippi det var shampoo og div jeg ventet på fra USA. Ebay er jo rett og slett genialt.


Denne shampooen, balsamen og hårkuren betalte jeg 250 for inkl porto, og det ville vel kostet det 3-dobbelte her hos frisør her i Norge. Anti-snapen hadde jeg fra før.
Karoline har reist sammen med kjæresten for å besøke en venninne som har flyttet i sin første leilighet(hallo Karo, og grattis med bo-alene-tilværelsen:-) så da er det bare Julie og jeg hjemme her.
Julie har noen hårruller hun har kjøpt fordi hun ville prøve å få krøller, så da tenkte jeg vi kunne ha hjemmespa her i dag:-)
Jeg har tatt hårkur i håret og ansiktsmaske og Julie har rullet opp håret sitt.
Kjempefin vitaminmaske fra Dermalogica

Her er frøken snupp med hårruller i, føler seg veldig fin og vil helst se seg i speilet til håret tørker:-)


smiiil mamma, når tar jeg bilde av deg!


Da jeg hentet pakken på posten i sted, kom jeg over denne filmen. Elsker denne type svenske filmer, og ler igjennom hele filmen.
Så når skal julie og jeg innta sofaen, kikke på film og kose oss.
Ha en flott lørdag, og har dere noen spennende planer for dagen??
12 kommentarer:

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Gud så mysigt ni har det!!! Jag tror jag kommer ner & myser med er ;D

Har du testet de redken produkterna tidigare? Vad tycker du?
Jag fick prov på de blond produkterna & anti snappen,
men du vet det är en behandling för allt mitt hår..... Så jag får liksom inte känt noe resultat.

Kos er med Göta Kanal, mina favvo skådisar!!

Puss

Anonym sa...

Så koselig dere har det i dag.....hjemmespa og film :)

Vi er nettopp kommet hjem etter å ha vært på skøytebanen....Kevin sin første gang på skøyter :)
Været er deilig og varmt....kjenner vårfølelsen kryper fram nå :)

Ha en fortsatt flott lørdag...

Klem :)

Evami sa...

GØy å handle shampoo når dte er så billig:) Da vi var over og besøkte min kjæres søster,så gikk jeg amok inne hos frisøren1 Svigerinna mi trodde nesten at jeg var blitt gal,som hamstra shampoo,men det var jo så latterlig billig:)

OG så søt Julie var med ruller i håret:) Artig å se hvor gøy jenter synes det er å jåle seg som mamma´n sin:)

Og jeg skal kjøpe 4 pk med Selskaps reisen til min kjære,så vi skal flire av dem,Digger nr 2 hvor de er på ski ferie:) Morsomt:) ha en flott lørdagskveld:) Klem Eva

Mormora sa...

Heisan, her går det for seg med kjendiser og spa og det hele. Jeg er mest misunnelig på Gøta Kanal!! Husker vel da vi så den her på Lade for 15år siden. Vi hylte av latter så størstesnuppa, da 5år kom og klaget over at hun ikke fikk sove for vi bråka sånn.
Du må hjelpe meg slik at jeg får kjøpt mitt Redken-batteri på nett. Det er faktisk 3 ganger så dyrt hos frisøren ja. Slutt på de dagene at Smartklub gjorde hårpleien spiselig sånn prismessig. Her oppe i hvertfall.
I dag er det loppisdag for mormor. Fire loppiser og noen småvarp ble det jo. Bent er i Rendalen med brukere fra jobben.
Klipte minstesnupp seg da dere var hos frisøren? I såfall få se bilde av sveisen.
Du kan hilse småjentene å si at jeg kjøpte en heksekjole til på loppis + to sånne karnevalprinsessekjoler på tilbud i en butikk. Så nå har utkledningskassa blitt et hakk større.God søndag alle sammen:o)

Frk Fischer sa...

Hjemme spa lux...så koselig da!! lille mor med hår ruller...ha ha artig!!! Nå skal jammen jeg på ebay jeg og...så billig da!!! Er det lett å shoppe der eller?? Ha en fin dag i snø føka!!!

Living White sa...

Har en flaske av den der over og det var ingen billig fornøyelse på en frisørsalong i byen her i allefall:)

Jeg ble fornøyd med lampene mine, nå må jeg bare ha ett lampebord. Hva jeg gjør med skapet vet jeg ikke.....jeg vipper frem og tilbake.

Anne sa...

Så deilig Hilde, spa er digg. Forresten takk for en lyx kveld i går med bubbel. Det var mys og se deg.) Håper du kosa deg i bursdagen i dag. klemz

Living White sa...

Ja det var rå-artig! Ble litt paff kan du si da jeg fikk høre dette. Snart reiser Caroline på vinterferie å da blir jeg alene hjemme en hel uke til ende. Har hatt ryggvondt i dag så jeg håper det går fort over. Har nok ligget for kjært i natt bare...

Hilde sa...

Mamma; skal fortelle jentene ja at utvalget på ukledningsklær er utvidet:-)

Kan hjelpe deg å bestille shampoo en dag vet du:-)

Petite sa...

Virket som dere koste der skikkelig på lørdag med spa,ruller film og kvalitetstid med herlige :)unger ,hva mer kan man ønske seg. Takk for kommentar på bildet, jeg ligner faktisk veldig på pappa, meen har trekkene etter mamma. :) God kveld til dere:)

Evami sa...

Heisann Hilde:)

Nedre Leifossen ligger mellom Fossegrenda og Kroppanmarka hvis det sier deg noe? Mamma´n din vet sikkert hvor det er:) Nå hodler de på å pusse opp uteplassen der skikkelig,så til sommeren blir det helt fantastisk flott der:) Så dit må dere dra en gang dere er på besøk:) Og i dag var det ikke så mye snø på Lade,akebakken ved LAdeskole,var nesten snøfri!!!!

Ha en fin tirsdagskveld:) Klem Eva

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Tittar in & ger dig en avskeds klem ;D