mandag, november 10

Snuppa sin 4-års dag!

Snuppa ble 4 år i september, og dagen ble selvfølgelig feiret 3 dager til ende:-)

Her sitter ei lita bursdagsjente og er spent.

Jentene klare for kaker!

Snuppa fikk et dukkehus fra Le Toy Van fra oss i bursdagsgave.


Dypt konsentert i gavevrimmelet...Rosa muffinsBløtkaka i rosa marsipan, lysere farge enn det ble på bildetOg Barbie bursdags-kaka som gjorde stor suksess hos alle de små gjestene...de var skikkelig imponerte:-)
Jeg forbredte med godt til kakebakingen lenge før bursdagen, og gikk til innkjøp av masse stæsj fra Wilton på ebay . Betalte omtrent en fjerdel av prisen det koster i Norge.
Jeg elsker barnebursdager, så jeg shopper ting&tang igjennom hele året...spesielle ballonger, fine kakelys, servietter osv når jeg ser noe fint jeg kommer over.
Så leste jeg masse på kakeforumet Festkaker før bursdagen, og fikk gode ideer. Anbefaler alle å ta en kikk der, for det er faktisk mulig for de fleste å få til de lekreste kaker:-) Kjøpte også den rosa maripanen i nettbutikken der, og rosa mmf(modelleringsmasse til dekorering eller dekking av kaken)
Så de to kakene over er mine første forsøk på kakedekorering, og det blir nye kaker til neste bursdag:-)Da var 3 dager med bursdagsfeiring over, og snuppa var strålende fornøyd.
Her har småjentene på seg kjoler fra My Cinnamon Girl


6 kommentarer:

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Ett äkta prinsess kalas ♥

Jag är imponerad över vad du fick till & böjer mig i støvet för dig alltså!

Klemmer

Evami sa...

Fant deg via Sessan.

Og Wow for noen kaker:) De var bare så fine,kan skjønne at frøkna ble fornøyd:) Har skrevet ned tipsene dine på kake-stæsj og må få sjekka de ut:)

HA en fin tirsdag:) Hilsen Eva

Ida sa...

Gratulerer med dagen til den utrolig søte prinsessa!

Hilde sa...

Takk Ida...Ida til Rampus ikke sant?

Anne sa...

Oh my goodness, jeg tenkte er hun 4 igjen, eller ble hun tre sist, men har hun ikke akkurat hatt bursdag, aha, det er hun andre som er 4, nei hun er vel ikke mer en to tre... fy fillern, jeg henger så dårlig med på de småunga dine Hilde:) Men jeg begynner å komme meg nå synes jeg, jeg vet jo tilogmed hvem som er hvem:) He he:) Og du min venn, du vet at jeg ikke mener noe vondt med å være så treg... Selvsagt vet jeg det var Julie som ble 4, jeg fikk jo tilogmed deilig kake:)

Hilde, jentene dine er utrolig pene, de ser ut som små porselensdukker, bare litt penere;) Ha en supergod natt. Fortsett å søk jobber:)
Legg med linken på din blogg ved søknaden, jeg skrev nok det før jeg tenkte, men mens jeg tenker litt mer på det... kanskje ikke det er så dumt alikevel:)
Ha en god natt vennen:)
klem klem

Anne sa...

ps, jeg hadde klart et kakestykke til hos mamma ja:) Kunne tatt et til og sagt at det skulle legge seg på puppene:) Går det?? !! smiler...