tirsdag, november 11

God tirsdag!

Bommer litt på det med bilder, så her kommer dagens innlegg under bildene....

Her er bursdagsjenta som feirer 19-års dagen sin, og lillesøsteren som mangler tann. Den forsvant i aktiv lek på Tripp Trapp-stol da hun var ikke fylt 3 engang. Mamma fortvilte for hun skjønte at det ville bli mange tannløse bilder av snuppa før hun fikk ny takk...sukk:-(

Her kommer kake som vi alltid pleier å bestille hos bakeren og får den brakt til den resturanten vi feirer bursdagen på. Ba om rosa kake, men rosa eller oransje er vel det samme syns tydeligvis grekerne hehe:-)


En av bursdagsgavene hun fikk av kompiser. Vi pleier å væer en hel gjeng, det har blitt med flere og flere for hvert år. I år var hele vennegjengen hennes og kjæresten der nede, de var vel en 10-11 ungdommer som først dro til Ios for litt festing og så kom til Antiparos for avslapping..så det var ihvertfall en stor gjeng som feiret bursdagen.Ja, så var denne dagen over gitt...dagene flyr jo bare jo bare!
Måtte jobbe litt lenger i dag, så gikk oppdateringen jeg kjører på slutten av dagen feil og jeg ble enda mer forsinket.

Kom susende inn i barnehagen kl 1655(litt halvpinlig egentlig) rasket med meg lillsnupp m/klær og sekk, fikk avtalt med pedleder i forbifarten at hun skal prøve å slutte med sovingen(er veldig våken om kvelden, så tror hun er klar for å slutte) fra i morgen, suste så videre inn på avdelingen til snuppa(klokka var nå blitt 16.58) og fikk huket tak i henne også. Begge ungene ut i garderoben, på med sko og jakker og ut av døra pling kl 1700:-)

Det var skikkelig effektiv henting, bruker vanligvis en halvtime når jeg henter...prater litt her, leker litt der og dytter litt huske innnimellom...så 5 min på 2 unger på forskjellige avdelinger er ikke dårlig..

Så var det hjem, og der ventet sambo med kinamat(fikser du middag sa jeg da vi snakket i tlf en halvtime før....og da ble det take away da gitt) som vi spiste og koste oss med.

Og siden har det gått slag i slag, og roen senket seg over huset i 20-tiden...
Prøver å få en date med Anne for å få sett Fatso på kino, men som dere ser av bloggtittelen er hun jo karrieredame og får vel ikke skviset inn noe kino denne uka:-)

I morgen skal snuppa til ørespesialist, for vi mistenker at hun hører litt dårlig. Skal møte sambo og henne der kl 14.

Legger inn bilder av eldstesnuppa, siden det blir mest bilder av småsnuppene. Fra bursdagen hennes i sommer, som forøvrig alltid feires på Antiparos, Hellas siden vi er der på den tiden omtrent hvert år(hun har vel feiret den der siden hun var en 8-9 år)

Ha en fin kveld alle sammen!

5 kommentarer:

Ida sa...

Ja det stemmer vennen, mamma`n til Rampus her! Må jo innom for å lese bloggen din nå vet du!
Veldig flotte og nydelige barn du har. Jeg blir bare ørelittegrann misunnelig når jeg ser de nydelige kjolene de to yngste prinsessene har på seg!

Hilde sa...

Så koselig Ida!
Skjønner at du blir misunnelig på jenteklær, det er bare å sette igang med å få ei jente:-)
Men nå er vel ikke Rampus den som går rundt i ikke-fine-klær akkurat da...han og Anka sin må vel være de fineste guttene jeg har sett kledd opp:-)

Til sommeren må vi møtes, vi har jo campingvogna utenfor Larvik...så da ser jeg for meg shopping i Sandefjord:-)

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Så härliga bilder & eldste snupp är ju bara så otroligt vacker!!!

Förstod att du hentet sent idag *fniss* jag menar jag hentet 16.30 & ringde dig då, å så var du ännu på jobb!
Big smile ;)

KRAAAAM

Evami sa...

Så deilig å ferie bursdag i Hellas og så godt at ungdommen vil være med en.Med venner og hele pakka:)

Det er så kjedelig å ha det travelt på bhg,har ikke hatt det ved henting,men har av og til en tendens til å bli travel avlevering... Men alle har det sånn innimellom tror jeg:)

Så gøy at du visste hvor jeg har vært på turene mine.... Det er så flott både på Ringve og i Bymarka.. Og mora di bor jo midt i et flott område,med lett tilgang på både Ladestien og Ringve.. Jeg er fra Lademoen,så på Lade har jeg vært masse... På strendene og på Ladestien,som er et perfekt sted å gå tur på:)

Ha en fin onsdag:)

diana sa...

Tack söta du för din gulliga kommentar och rösten på årets blogg! Läs gärna mitt nya inlägg om för tidiga julklappstips! =) KRAM! p.s. fin blogg du har, ska vi prenumerera på varandras via bloggkoll?? =)