torsdag, januar 28

Suksess på svømmekurs

I dag var det Amanda sin tur på svømmekurs, og det er noe av det morsomste jeg har gjort på lenge!

Jeg sluttet kl 16 på jobb, heiv meg i bilen for å hente jentene i barnehagen. Så bar det hjem, skifte til badetøy for meg og Amanda(greit å ha det på seg så er det bare å hoppe ut av tøyet sitt:) og sette igang Julie med å kle på seg pentøy. Det var nemlig bursdagen til bestisen til Amanda, snuppa til Sessan, som begynte samtidig som svømmingen. Så Julie skulle dit til 17, og så kom Amanda etter svømmingen.

Møtte Stian i døra da vi suste ut av døra 16.40, han kom med bursdagsgaven han hadde kjøpt, og vi dro på svømming...så litt turbo disse dagene alt skal skje på en time:-)

Men tilbake til svømmingen; det var så utrolig morro!

Amanda har vært ganske skeptisk i vannet tidligere, men nå storkoste hun seg. Dette var et basseng med ganske varmt vann, så det hadde nok litt å si. Hun fløt på rygg, hoppet fra kanten osv...ting hun aldri har gjort før! Julie er jo som en fisk i vannet, og Amanda har helst likt seg på kanten når vi har badet før.

Hun gleder seg til neste gang, og det gjør jammen jeg også...ser for meg at vi kommer til å krangle om hvem som skal være med i vannet...både Stian og jeg vil nok det:-)

Jeg var forøvrig eneste mammaen, meg og 9 pappaer:-) Og da småbarnsgruppen på 2-åringer entret vannet, så var det bare mammaer og en pappa...så litt merkelig:-)

Etterpå var det rett i bursdag, var der før 18, og jentene var der en liten stund etter at de andre gikk også...og de var blide og fornøyde da de kom hjem. Jeg spurte om det var fint i bursdag, men begge mente de hadde vært i selskap:-) Og begge snakket om Nenne som var der, farmoren til bursdagsbarnet:-)

Ha en flott kveld!

5 kommentarer:

Mormora sa...

Så fint at Badeamanda kosa seg i vannet. Første bud for at ferdighetene skal komme. Kanskje greit at hun eier arenaen og ikke bare er lillesøstera til ei flink storesøster :o)

Anne sa...

Så bra hun kosa seg, trodde hun skulle bli sittende litt på kanten og se jeg. Skjønner ikke at dere rekker å gjøre noe annet enn å jobbe jeg. Med to småkids og fulle jobber begge to, da tar det tid ja, blir imponert over at dere rekker å få til både bursdager og svømming ennå dere er på jobb på dagen:)
Var forresten på et supert sted i går, du må være med en gang, nydelig mat, billig og magedansere rundt bordet, superflott:)

Wenche sa...

Så herlig å se lillesnuppa i bassenget, hun ser meget tilfreds og fornøyd ut. Det passer nok bra at de går på hver sine kurs.Fortsatt god helg.GOD NATT:

Hilde sa...

Mamma og Wenche; er veldig glad for at de går på hver sitt kurs ja...da får de sine egne ting de mestrer og gjør helt selv:-) Fint for Julie som må ha Amanda på slep hele tiden, og fint for Amanda og gjøre ting uten å ha Julie å støtte seg på...hun er jo avhenging av søsteren sin hehe:-)

Hilde sa...

Anne; sier bare supermum:-)
Ja, det hadde vært hyggelig med både middag og magedans...er det Line som står for dansinga eller hehe:-)