mandag, januar 4

Jeg skal på Idrettsgallaen 2010!

I dag har Stian blitt småkjendis her, telefonen hans har ikke stått stille:-) Han er butikksjef i norges største G-Sport(tredje størst i landet hvis man tar med SuperG) og i dag var det et intevju i RB ang julehandelen og finanskrisen. Så det har tikket inn meldinger og ringt til han...til og med dama i kassa på Rema spurte om det var han som var i avisen da vi var å handlet:-) Han var i en liten notis rett før jul også, men her snakker vi om stort bilde i dagens utgave:-)
Og i kveld kom det jammen dalende en invitasjon til Idrettsgallaen på Lillehammer som er på lørdag, alt fix ferdig:-) Det er en samarbeidsparter som driver konsulentvirksomhet og bedriftsrådgiving som inviterte oss, så det blir nok full pakke:-)
Så nå har vi hatt en kjapp ringerunde og fixet barnevakt, og vi er klare. Det skal bli morro... det er vel både vorspiel, galla og nachspiel...så det blir nok bra. Ser for meg mingling med idrettskjendiser osv haha:-)
Lurer bittelitt på hva jeg skal ha på meg, men jeg satser på at vi ikke akkurat kommer i kameraposisjon så det går vel det også:-)


6 kommentarer:

Anne sa...

Så utrolig gøy Hilde:) Stian er blitt kjendis og du rusler i "skjørtene" hans på idrettsgallan, hehe så gøy!! ;)
Jeg gleder meg til å ha snuppene på overnatting.)

Wenche sa...

Dette var morsomt.Vi skal sitte klistret til skjermen og ser dere nok, ingen vits i å gjemme seg bort.Vi har jo ikke RB men ta vare på den(noe dere sikkert gjør)så får vi lese om kjendisen i familien.Vi har en super svigersønn.Kos dere masse og nyt alt som byr seg.Klem fra Kongsberg.

Anonym sa...

Så morsomt, Hilde...veit hva jeg skal se på tv til helga da ja;)) Tove

www.sessanochprinsessan.com☆ sa...

Fy feo SÅ KUL!!!

Det synes jag absolut ni förtjänar ;D

KOS er Massa

Klemmer

www.sessanochprinsessan.com☆ sa...

Tjingeling & God helg i kylan...

Hode telefonene säljs bara på nett ser det ut som.

Klemmer i massvis

Tonje sa...

Litt sent ute jeg da...Så ikek facebooken før sendingen var over :-( Men regner med at dere hadde det morro :-)