fredag, juli 17

Dejlige Danmark og bortkommen iPhone

Lenge siden oppdatering her, men det skjer så mye og vi koser oss her med sommeren!
Etter turen til Dyreparken var vi en liten uke her på campingvogna, før vi reiste med venner av oss(en av familiene i barselgruppa til Julie) til Danmark. Det føles så sentralt å ha campingvogn her i Larvik, kort vei til Dyreparken og ferjer rett utenfor døra omtrent:-)
Så på søndag reiste vi ned, lånte leiligheter som eies av jobben til vår venninne...kjempefint der og gratis:-)
Reiste en tur til Tyskland på mandag for de andre hadde ikke vært der og det var ikke langt å kjøre siden vi var langt syd. Greit nok selv om jeg ikke er noen stor Tysklandsfan..fikk kjøpt et lager med Weleda-produkter til jentene(kjøpes på helsekost)
På tirsdag var vi i Legoland, og det var jaggu et par andre også:-)

Skjønte jo at det kom til å være mye folk der, men her snakker vi horder! Jaja, mye køståing men vi holdt da ut i nesten 10 timer der inne hehe....bra vi tok med vogn til ungene:-) Det var mye fint der ihvertfall, og barna ville fortsatt kjøre ting etter da 10 timer(neida, tuller ikke faktisk) og 2 solide måltider.Så var det iPhone ja....sukk. Først kan jeg si at jeg har sjekket ut 3G S`en...fin følelse å ta på den men den er prikk lik 3G. Visste jo det, men hadde håpet at det hadde vært noe som gjorde at den føltes ny ut:-) Så kompasset, og det var ganske kult.,...fikk opp nøyaktig posisjon jeg var i. Dette var i Tyskland, og gleder meg til den kommer til Norge.

Så den triste iPhone-historien;
Jeg ble frastjålet min kjære iPhone i Dyreparken, og jeg har ikke helt kommet meg over tapet enda:-) Jeg mener hvor ond kan man være liksom...stjele en iPhone???? Føler at hele livet mitt er der inne, de kunne like godt kappet med seg lillefingeren min i samme slengen:-)

Så derfor har det ikke blitt blogging siden da, mistet litt lysten...

Det kjipeste var jo sim-kortet med alle kontakter, men synd med telefonen også. Så de av dere som leser her og som vet dere var lagret på telefonen min, kunne dere sendt meg en sms med et lite hei og hvem det er...så skal du lagres på nytt:-) Det er et pes å søke opp telefonnr:-)


Så går jeg bare å venter på den 31 juli, for da kommer iPhone 3G S til Norge!!!!!!!

Nå har jeg en skikkelig kjip Nokia som jeg grein meg til for 250 på Telekiosken. Han skulle ha 500 for denne, simpleste modell som var åpen og uten abonnement, og jeg prutet den ned til 250. Den en telefon liksom, thats it.


Ellers så var det veldig deilig å komme hit igjen. Vi har ingen planer framover, tar en dag av gangen:-) Har tenkt oss en tur til badeland i Langesund, får besøk av søsteren min og nevøen min+det ene av to bonusbarn(søsteren mitt sitt altså:-) etterhvert og mamma kommer i slutten av juli en tur.

Været har vært fint i dag, og satser på badevær i morgen. Julie tok av støttehjulene på sykkelen i dag også, så det blir øving med det i morgen.

Snakket med Karoline i sted, og de er nå installert på Asteras på Antiparos...kjenner jeg har lyst til å være der sammen med de ja...veldig lyst å reise dit neste år.

Nå er det natta!!!6 kommentarer:

Therese sa...

Så utrolig kjedelig å bli frastjålet iphonen! Flink Julie er som sykler uten støttehjul :) Fortsett å kos dere masse på ferie :)

Anette {foreldremanualen} sa...

He he, var også i Legoland på tirsdag.... Heldigvis ble det litt mer levelig der på slutten av dagen, og ungene fikk tatt flere karuseller - da det var mindre kø.

Living White sa...

NÆ så surt å bli frastjelt noe sånt. Kjenner jeg blir irritert her jeg sitter. Folk er frekke...

♡rosaengler♡ sa...

For en flott ferie dere har hatt, såå aktive og barna har jo opplevd en hel masse ♡
Stjele en iPhone, hjelpe meg så frekt- regner med at du ikke har reg, slik traking system i iTunes som mannen her har fortalt meg om, som jeg heller ikke har gjort *rødme*
Men tror jeg skal teste dette ut nå i tilfelle noen stjeler/mister min...

Klemmer og se på det slik at nå bare MÅ du ha den nye.. ♡

♡rosaengler♡ sa...

Har ikke hatt tid til å undersøkt det med traking system enda.
Men om du har satt til at iTunes skal synkronisere Kontakter ligger de alle der :D var inne å dobbelt sjekket nå.
Jeg bruker me.com og har de der, derfor er jeg ikke så inn i iTunes.

Frk Fischer sa...

Hei!! Ja da var det deg jeg så...var nemlig i legoland selv på tirsdag...Vi var på tur med fam til frufjeldhammer..Å ja vi også hadde unger som ikke var "mettet" på div leker etter 8 t, men det var vi voksene... Det ble kattegatt senteret , Dyrepark i Ebeltoft(Ree safari park)..så nok parker for denne sommer vel?? Nå er vi heime , skal pakke om..så går turen til landet!!! Forsatt gor sommer..
Pst!! Så leit med iphonen din...snufs, skjønner at du blei lei deg!!!