torsdag, juli 30

Come to mama baby!


Da er det en dag igjen til denne herligheten er min, og jeg gleder meg som en unge!!! Jeg har jo vært en måned uten iPhone, og jeg savner den virkelig:-)

Jeg har lest mye på nett og forum(mac1 ) siden prisene ble sluppet denne uka, for å finne hvilket abonnement jeg skal ha. I dag fant jeg ut(fortsatt på forum:-) at mange utsalgssteder reserverte telefoner, og da var det bare å hive seg på telefonen. Ingen her i byen har den jeg skal ha igjen, en hvit 32G, så ringte til Sandefjord. Spaceworld der hadde bestemt seg for førstemann til mølla-prinsippet og reserverte ikke. Uansett hvor mye jeg argumenterte så gikk det ikke inn:-) Sa jeg visste om andre Spaceworlder som la av osv...men neida:-)

Så da tok jeg trikset som jeg alltid bruker når ting ikke går min vei, går rett til topps. Så ba om å fåbutikksjefen i telefonen. Han kom og jeg sa til han at jeg MÅTTE ha den hvite 32, men at jeg ikke aktet å stå i kø for den ENE de hadde av den. Det var så i fjor sa jeg med å stå i kø, i år er ikke nyhetens interesse der for det:-) Han lo og spurte hvilken telefon jeg ville ha! Så jeg begynner for alvor å tror jeg har gode overtalelsesevner jeg:-)

Så i morgen litt over 10 satser jeg på å ha telefonen i boks, og går noe skeis så har jeg reservert en 16GB i Larvik også(som jeg seff skal ta en tlf å avbestille så snart jeg har den riktige i hånden)

Ellers har vi det fint her nede. Søsteren min og barn har vært her, og i dag hentet jeg mamma på Torp. Syns vi ferierer i verdens navle jeg siden alt er så sentralt her...og bor sentralt i Akershus til vanlig altså:-)

I kveld og natt er det meldt storm, og det har virkelig regnet bøttevis i dag. Naboene mine her er så hjelpsomme(er jo her alene med jentene denne uka) og har satt opp stormbarduner for meg og hjulpet meg med å sikre ting ute. Så det er ikke noe problem å være alene her, de vet ikke hva godt de kan gjøre for meg føler jeg noen ganger:-)

Jeg er ikke engstelig i uvær med lyn og torden, men må si jeg er litt spent på hvor ille det blir i natt. Tenker på løse deler som kan ødelegge biler og campingvogner.

Ha en super kveld, selv kommer jeg ikke til å få sove for jeg tenker bare på iPhonen som bare MÅ bli min i morgen! Men det er tull, for jeg sovner bare jeg legger hodet på puta, og om så vogna letter så våkner ikke vi om natta:-)
Edit: Det har vært helt villt i natt. Naboer holdt på ute til 02 i natt og satt opp barduner og prøvde å redde vindskjermer. Det har blåst så veldig at jeg faktisk var bekymret for både vogn og fortelt, det ristet og vinden slet så mye at jrg trodde alt skulle fly til himmels:-)
Sovnet litt over 24, men våknet flere ganger i natt. Sist litt over 4 og da var det like ille. Våknet så 0730 til vindstille vær, og nå titter solen fram:-)
Tok bort den ene vindskjermen i går, og den andre ligger nede nå og er revnet. Men dette får Stian se på når han kommer senere i dag.
Jeg har andre planer nå.....joohoo!!!!

6 kommentarer:

Evami sa...

HEldige du da:) Hadde bestilt en hvit 16gig jeg,men til Trondheim kommer det visstnok bare svarte. var 1 mnd å vente på hvit,så da blir det en svart.Som ligger å venter når jeg kommer hjem fra ferie:) VEldig bra sevice på Expert på Lade-Arena.De har ringt meg 3 ganger de site 2 dagene for å ordne og fikse for meg!
Nyt besøk og ferie:) Klem Eva

www.sessanochprinsessan.com☆ sa...

Åhhhh vad vi gleder oss!!!

jag börjar gråta om dom tabbe sig med våra mobiler alltså!!

jag är så bekymrad för er efter att jag sett været på Stavern på tv!!! Det är inte trevligt här, men inte så illa (ännu) som vi forventet! Hoppas det inte blir mer än detta.....

Puss & så hörs vi i morgon.

Fru Fjeldhammer sa...

Håper dere har det bra i "stormen".
Lykke til med tlf..
klem

♡rosaengler♡ sa...

Også har du ikke oppdatert.... *dåne* hvordan gikk det...

www.sessanochprinsessan.com☆ sa...

Hmmmm...... iPhone inlägg snart??? Fick du allt att fungera igår??

Puss mitt hjärta

Anonym sa...

veldig interessant, takk