fredag, juli 2

Sykler uten støttehjul

Her er amanda på litt over 4 år som akkurat har lært seg å sykle uten støttehjul...for anledningen uten hjelm også, men den er normalt på da;-)

Vi har vært så heldige å fått låne balansesykkelen til sessan sin snuppe en god stund, og jeg har hatt stor tro på at det skulle få henne til å klare den vanlige sykkelen sin på no time;-)

Og det greier hun nå! Hadde to mål for jentene denne sommeren, det var Amanda på sykkel og Julie skulle svømme(hun svømmer UNDER vann, så må lære over også;-) nå har Julie fått dren i begge ørene(par uker siden) så får se hvordan det andre målet går;-)

3 kommentarer:

Bjørn sa...

Så flink du er Amanda! Snart kan du sikkert svømme også.

Mormora sa...

Takk for fin videosnutt av syklende Amanda!
Ser ut som dere har det fint der nede på Gon :O) Der kan det sykles og svømmes og mere til. Er jo misunnelig som bare det!!!!!!
Men i går hadde vi sommer på over 20 grader og likedan i dag, så jeg skal kanskje ikke klage. Har ihvertfall fått utemøblene på plass på verandaen. Kos dere!!!
Klem

Lillebølla sa...

Hei. Kom innom denne bloggen via en annen blogg:) Koselig lesning og flotte bilder her inne.

Jeg har og ei på 4 år, i tillegg til to store på 14 o g 12. 4 åringen trener for harde livet til å gi slipp på støttehjulene, lurer på at hun og knekker sykle koden snart;)

Ha en fin dag.
Klem fra Lillebølla